Gradovi

Firenca: Policija upotrebila suzavac protiv demonstranata

RIM – Jedan policajac je povređen danas u sukobima sa antivladinim demonstrantima u italijanskom gradu Firenci nakon što su oni gađali policiju kamenicama i drugim predmetima.

Policija je nakon toga upotrebila suzavac, javio je AP.

Italijanski mediji su preneli da je policajcu povređena noga, najverovatnije od bačene petarde.

Policija je koristila specijalne štitove u pokušaju da zaustavi mahom mlade demonstrante koji su nosili kapuljače i jurišali na policajce nastojeći da stignu do zgrade u kojoj je premijer Mateo Renci prisustvovao političkim pregovorima, navodi AP.

Ovi demonstranti činili su deo veće grupe koja je protestovala protiv referenduma o ustavu koji je Renci zakazao za 4. decembar.

Maurizio Degl’Innocenti/ANSA via AP

Preview

Slide

Slide

Jedan policajac je povređen danas u sukobima sa antivladinim demonstrantima u italijanskom gradu Firenci nakon što su oni gađali policiju kamenicama i drugim predmetima. Policija je nakon toga upotrebila suzavac, javio je AP. Italijanski mediji su preneli da je policajcu povređena noga, najverovatnije od bačene petarde.Ovi demonstranti činili su deo veće grupe koja je protestovala protiv referenduma o ustavu koji je Renci zakazao za 4. decembar.(Maurizio Degl’Innocenti/ANSA via AP)

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh