Gradovi

Fondacija za mlade talente: Konkurs za stipendije u aprilu

Generalni direktor Valjaonice bakra Sevojno Milija Božović je rekao da je sa Čadežom imao vrlo konkretne razgovore o izmeni propisa koji će omogućiti lakše poslovanje i obezbeđivnje sirovina pod povoljnijim uslovima.

BEOGRAD – Konkurs za dobijanje stipendija iz Fondacije za mlade talente Grada Beograda biće raspisan u aprilu i na njemu će moći da učestvuju svi mladi do 30 godina, rečeno je danas prilikom posete učenika Sportske gimnazije Skupštini grada.

Zamenica predsednika Skupštine grada Andrea Radulović rekla je da joj je zadovoljstvo što su u gostima đaci Sportske gimnazije, koja neguje sportski duh i vodi račune o mladim talentima.

„Fondacija za mlade talente zvanično je počela sa radom 1. januara i sada imamo sve mogućnosti da, pre svega razgovaramo sa decom i da im objasnimo zašto da apliciraju na konkursu. Želimo jasno da im stavimo da znanja da imaju podršku i da vidimo na koji način da im pomognemo jer su oni budućnost Beograda i zemlje“, izjavila je Radulovićeva.

Direktorka Fondacije Ana Zekavica istakla je da je Grad izdvojio jedan deo sredstava (100.000 evra, prim.aut), a da će ostatak biti obezbeđen u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama.

Učenik Sportske gimnazije, mladi vaterpolista Radomir Drašović, rekao je da mu je drago što postoje ljudi koji žele da pruže bolje uslove sportistima jer oni to svakako zaslužuju.

Foto Tanjug, S. Radovanović

Preview

TOMASEVIC, GAK I RADULOVIC

Slide

TOMASEVIC, GAK I RADULOVIC

Slide

TOMASEVIC, GAK I RADULOVIC

Slide

ANDREA RADULOVIC

Slide

TOMASEVIC, GAK I RADULOVIC

Slide

GORAN TOMASEVIC

TOMASEVIC, GAK I RADULOVIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh