Gradovi

FSS se kandiduje za domaćina U19 prvenstva Evrope

BEOGRAD – Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da će se kandidovati za dobijanje domaćinstva Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina.

Kako se navodi na sajtu FSS, posle pohvala za organizaciju EP za igrače do 17 godina 2011. i domaćinstva EP u futsalu, Savez želi novi izazov.

„Lepo lice Beograda i Srbije otišlo je u svet, a Fudbalski savez i Beograd pokazali su se kao pravi domaćini i dobri organizatori velikog takmičenja pod kapom UEFA. Dovoljno da se napravi iskorak i pokaže interesovanje za dobijanje novog, atraktivnog takmičenja, a čelni ljudi FSS žele u Srbiju da dovedu najbolje mlade igrače do 19 godina“.

Prvenstvo Evrope za igrače do 19 godina održava se ove godine u Nemačkoj, od 11. do 24. jula, a FSS želi do kraja februara da aplicira za sledeće domaćinstvo završnice narednog šampionata.

„Posle EP za igrače do 17 godina 2011. godine i UEFA Futsal EURO, nema sumnje da bi novo poverenje UEFA mnogo značilo u afirmaciji našeg fudbala, Saveza, grada i države“, poručuju iz FSS.

Foto/Video Tanjug, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh