Novosti online

Гајић: Циљ – трофеји са Звездом и Лига шампиона

Након Ерика Јирке, Алексе Вукановића, Милоша Вулића, Немање Милуновића и Страхиње Крстевског, Црвену звезду је јуче појачао и Милан Гајић (23) који је потписао уговор на три и по године. Реч је о фудбалеру који игра на позицији десног бека, а који је међу црвено-беле дошао из Бордоа. Пре него што је прешао у француски клуб играо је у ОФК Београду, а био је члан и репрезентације Србије до 20 година која је на Новом Зеланду освојила титулу првака света.

– У претходном периоду, може се рећи и годинама, кружила је прича како треба да се вратим у Србију и да дођем у Звезду. На крају, за мој рођендан, са малим закашњењем, остварила се и та жеља, како клуба тако и мене лично. Пресрећан сам, тешко је наћи праве речи. Потпис је пробудио позитивне емоције, поносан сам што сам постао део црвено-беле фамилије – рекао је Гајић након потписивања уговора.

Он ће се новим саиграчима, који се у Анталији припремају за наставак сезоне, придружити данас, а додаје и да је спреман за нове изазове.

– Три и по године проведене у иностранству сам искористио да прикупим искуство и у правом тренутку долазим у Звезду, као формиран, зрео играч, иако имам само 23 године. Циљ и жеља су ми да освајам титуле и трофеје са Звездом као и да из године у годину будемо учесници европских такмичења, пре свега Лиге шампиона. Пун сам ентузијазма и жеље да обрадујем српску и звездашку јавност.

Гајић ће поново сарађивати са Срђаном Бабићем и тренером Миланом Косановићем који су били део српског националног тима на шампионату на Новом Зеланду.

– Разговарао сам са доста играча, пре свега са Бабићем. Познајем и стручни штаб, са некима сам сарађивао у репрезентацији, са другима се познајем из ОФК Београда. Јесте да је ово нови клуб, али су ми људи познати. Сигуран сам да ћу се лако и брзо уклопити. Осећам да сам спреман да изнесем терет и притисак који носи Звездина величина и потрудићу се да оправдам поверење које ми је указано ангажманом – закључио је Гајић који ће носити дрес са бројем два.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh