• Gradovi

  “Galija” proslavila 40 godina

  Grupa „Galija“ proslavila 40 godina postojanja koncertom u Hali sportova.

  BEOGRAD – Rok grupa „Galija“ proslavila je sinoć u Hali sportova 40 godina postojanja, podsetivši publiku na hitove koji su obeležili njihovu dugu i bogatu karijeru.

  Nakon predgrupe „Vreme čuda“, “Galija” je zasvirala “Mesto pored prozora” i bez mnogo interakcije sa publikom nastavili su da nižu hitove, na svom prvom koncertu u Hali sportova.

  “Noć”, “Da me nisi”, “Kada me pogledaš”, “Na tvojim usnama”, pa preko “Zonine pesme” koju su radili za film “Zona Zamfirova”, do “Plava lepa i pametna” i “Ti možeš sve”.

  Pevač niškog sastava „Kerber“ Goran Šepa-Gale pridružio im se i prvi put su Nenad Milosavljević i on izveli na sceni pesmu “Sloboda” sa albuma “Korak do slobode”, koji su snimili 1989. godine.

  “Galija” je ugostila i svoje nekadašnje članove klavijaturistu Sašu Loknera (Bajaga i Instruktori) i gitaristu Sašu Ranđelovića (Neverne bebe).

  Posle 18 godina ponovo su zasvirali zajedno I podsetili publiku na pesmu sa početka “Galijine” plovidbe – “Decimen”, kao i na numeru “Put”.

  Milosavljević je sam sa posetiocima otpevao “Da li si spavala”, pesme “Kotor” i “Možda sam lud” podigle su sve sa tribina u Hali sportova, “Trube” pevao je hor fanova, a uz “Digni ruke” svi su bili na nogama.

  Usledila je balada “Još uvek sanjam” uz predstavljanje članova benda.

  “Ovih 40 godina smo prošli i „još uvek sanjam…“”, rekao je Milosavljević i nastavio hit kojim je i završen dvočasovni zvanični deo koncerta uz dug i gromoglasan aplauz.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com