Gradovi

GO SNS odgovorio Božoviću: DS grad doveo na ivicu bankrota

BEOGRAD – Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke, podseća građane Beograda, ali i Balšu Božovića, koji traži da gradonačelnik Siniša Mali podnese ostavku, na sve ,,demokratske“ projekte i rešenja, koja su dovela grad na ivicu bankrota, navodi se u saopštenju iz tog odbora.

U odgovoru predsedniku Gradskog odbora DS, SNS poručuje da pored bahaćenja na račun Beograđana, demokrate su ostale upamćene po uništavanju javno komunalnih preduzeća, koja su u vreme njihove vlasti poslovala u minusu. Danas, ta ista preduzeća, sa odgovornim i domaćinskim vođenjem posluju sa dobitkom.

U svim ,,demokratskim“ projektima jedino su funkcioneri Demokratske stranke bili sve bogatiji, dok su građani postajali sve siromašniji. Tako je bilo i sa podzemnim kontejnerima zbog kojih je grad oštećen za preko 170 miliona dinara. Moguće je, da kada Božović govori o projektima, ima na umu i rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra, tokom koje su građanima oteli 650 miliona dinara.

Tu su i fantomski projekti poput Pazl grada ili replike Terazija, čija je jedina namena bila da uvećaju primanja na bankovnim računima funkcionera Demokratske stranke.

Srpska napredna stranka jasno je pokazala šta znači odgovorno vođenje grada i šta znači briga o građanima. Isplaćena su sva dugovanja za socijalne kategorije, deficit je smanjen za 10%. Naši projekti su nove investicije, radna mesta, škole i vrtići.

Foto Tanjug/M.Jelesijević, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh