Novosti online

Голгетер који помера границе

Један од најуспешнијих фудбалера данашњице, Кристијано Роналдо, 5. фебруара прославиће 34. рођендан. Планетарно популарни Португалац својим креативним потенцијалима и физичком спремношћу одушевљава мушку популацију, идол је дечацима спортистима. Рођен је у знаку Водолије са подзнаком у Јарцу и Месецом у знаку Лава.

Владар Хороскопа, Уран, налази се у знаку Стрелца у 12. пољу. Образује одличан аспект према Сунцу у знаку Водолије. Наглашава амбицију, жељу за успехом и славом и потребу да се истакне као вођа, лидер. Владар Асцедента, Сатурн, позициониран је у знаку Шкорпије. Подарио га је изузетном физичком снагом и регенеративношћу. Упоран је, изузетно организован и поседује војничку дисциплину. Сатурн у одличном аспекту према Јупитеру у Јарцу донео му је светску славу и успех, али и професионалну афирмацију у иностраним клубовима, као и чињеницу да је један од најплаћенијих спортиста света.

Марс, планета енергије и иницијативе, позициониран је у знаку Овна, у свом седишту. Налази се на 1. степену и појачава борбеност, брзину, импулсивност. Увек је наглашен у хороскопима спортиста. Образује одличан аспект према Сатурну на самом крају Шкорпије, те истиче издржљивост и истрајност. Такође, у добром је аспекту према Јупитеру на самом крају Јарца – има дефинисан систем вредности и не прави компромисе.

Меркур у Водолији у конјункцији је са Јупитером у Јарцу и квадрату према Плутону у Шкорпији. Проницљив је, има изузетну интелигенцију и брзе мисаоне реакције.

Породични и приватни живот познати фудбалер чува у строгој тајности. Нептун у Јарцу на самом Асцеденту у 12. пољу даје му дозу мистике. У изазовном је аспекту са Марсом и Венером у Овну. Не жели да прича о свом љубавном животу. Веома је везан за своју породицу, посебно за мајку која је доминантна (Месец у знаку Лава). Рођен је у фази пуног Месеца – несумњиво је преосетљив и породичне несугласице се веома негативно одражавају на његово расположење и утичу на самопоуздање.

Претходна година била је веома тешка за Роналда. Сатурн је транзитирао кроз 12. поље Хороскопа, прелазио преко Нептуна и Асцедента. Осећао је велики притисак и незадовољство. Иако је потписао један од најбољих професионалних уговора, после деценије променио је матични клуб, нашао се у новој средини, новим околностима. Такође, транзитни Уран из Овна правио је изазован квадрат према Јупитеру на самом крају Јарца. Донео је проблеме са законом – оптужен је за утају пореза у Шпанији.

Ипак, неповољни аспекти полако пролазе. Транзитни Јупитер из Стрелца доноси боље расположење, оптимизам, нове професионалне успехе и растерећење. Током јануара Јупитер је прелазио преко Урана, владара Хороскопа и владара поља финансија. Склопио је договор са тужилаштвом и избегао затворску казну која му је претила.

Иако се познати спортиста налази у позним професионалним годинама, нема сумње да ће померити границе и да ћемо га још дуго виђати у улози голгетера и у ужим изборима за најбољег фудбалера света.

Зоран Делибос

Facebook.com/astrolog Zoran Delibos

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh