• Gradovi

  Грађани ГО Медијана гласају за избор пројекта

  После освајања другог места у Наградној игри „Узми рачун и победи 2018“ у Градској општини Медијана од 7. до 15. јуна  грађани гласају за избор пројекта

  После освајања 23.000 евра и другог места у Наградној игри „Узми рачун и победи 2018“, у Градској општини Медијана почело је гласање грађана за избор пројекта у који ће бити уложена добијена награда.

  Према пропозицијама Министарства државне управе и локалне самоуправе и НАЛЕД-а гласа се за три пројекта, куповину ултразвучног апарата за нишки Дом здравља, набавку паметних интерактивних табли за 11 основних школа и куповину возила за потребе Геронтолошког центра у Нишу.

  Гласачко место постављено је испред Градске општине Медијана у Улици Париске комуне бб, а свој глас пунолетни грађани ове општине могу да дају сваког радног дана од 8 до 15 сати, све до 15. јуна. Грађани могу да гласају само једном.

  Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић захваљује грађанима на показаној одговорности и истрајности у борби против сиве економије и позива Нишлије да дају свој глас и одлуче како ће добијена средства бити усмерена.

  Више информација о пројектима грађани могу да пронађу на сајту Градске општине Медијана medijana.rs.

  У Наградној игри „Узми рачун и победи 2018“ са 219.338  послатих коверти, Градска општина Медијана заузела је друго место у рангу великих општина, прво је припало Врању, а треће Кикинди.

  Д.К.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com