• Gradovi

  Hladno pivo i Atheist Rap u rovu Niške tvrđave

  BEOGRAD – Jedan od najznačajnijih muzičkih sastava u regionu Hladno pivo nastupiće 27. avgusta u rovu Niške tvrđave, a gosti će im biti novosadski bend Atheist Rap.

  Kako je saopštio organizator, Hladno pivo će nastupiti u Nišu u okviru regionalne turneje „Dani zatvorenih vrata“, a povodom novog, istoimenog albuma.

  Poznati po energičnim nastupima i hitovima “Mojoj majici”, “Ezoterija” , „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osjecaj“ i „Pjevajte nešto ljubavno”, ovi punk-rock velikani predstaviće i pesme sa aktuelnog materijala koji je izašao u aprilu 2015, sa kojeg su se izdvojile pesme „Firma“, „Vjeruj u mene“ i „Lijepa riječ“.

  Hladnom pivu će to biti treći nastup pred Nišlijama, nakon koncerata u dvorištu Banovine (2012.) i na Letnjoj pozornici dve godine pre toga.

  „Drage moje Nišlije, ja sam u vašem gradu proveo lepih godinu dana, ovo će nam biti treći nastup i najbolji do sada. Dolazimo sa novim albumom, spremni, sveži… tako da dođite, biće dobra zabava,“ obećao je Mile Kekin, pevač benda Hladno pivo, navodi se u saopštenju.

  Novosadski bend Atheist Rap će takođe predstaviti svoj novi album „Uberlauf“.

  Foto Tanjug/video, ilustracija

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com