• Gradovi

  Saslušan oficir Vojske Srbije

   

   

   

  Kapetan u Vojsci Srbije V.M. saslušan je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog sukoba sa aktivistima Srpske napredne stranke (SNS) za krivično delo nasilničko ponašanje, preneo je portal Insajder.

  Kako je tom portalu rečeno u tužilaštvu, V.M. je posle saslušanja ukinuto zadržavanje.

  U daljem postupku planira se ispitivanje svedoka, nakon čega će biti doneta odluka da li će biti pokrenut postupak, naveo je Insajder.

  Vojni sindikat Srbije saopštio je da je njegov član, kapetan V.M. priveden u utorak posle verbalnog sukoba s aktivistima vladajućih stranaka koji od stana do stana „uznemiravaju“ gradjane Beograda prikupljajući „sigurne glasove“ po odredjenim spiskovima.

  V.M. je tražio da vidi spisak i pitao aktiviste odakle im podaci o njegovoj porodici pri čemu su ga vredjali posle čega je došlo do verbalnog sukoba.

  Mediji su preneli da je ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović rekao da je V. M. prvi napao i udario aktiviste SNS-a na Zvezdari i to u ulazu zgrade, a ne na vratima njegovog stana, kao i da aktivisti te stranke nemaju biračke spiskove gradjana, već spiskove članova i simpatizera i onih koji su rekli da će dati „siguran glas“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com