Crna Gora

Избори у Црној Гори

Инцидент у Никшићу

Више особа повријеђено у Никшићу, у току пружање помоћи.
Инцидент се догодио на кружном току код аутобуске станице.

Неколико осба повријеђено је на кружном току у Никшићу након што је возач аутомобила BMW регистарских ознака BR CE 185 улетио у групу која је славила изборну побједу опозиције.

Из ОКЦ-а Управе полиције, „Вијестима“ је речено да има више повријеђених и да је у току увиђај.

Према информацијама „Вијести“ У.Н. је тешко повријеђен.

Инцидент се догодио на кружном току код аутобуске станице.

Након што је аутомобилом улетио у окупљене, како незванично сазнајемо, група њих је физички насрнула на возача, а полиција је спријечила даље сукобе.

„Три особе су задржане због праћења и не воде се као витално угрожене, али захтијевају хоспитализацију и праћење. Остали са лакшим тјелесним повредама су послате кући“, рекао је дежурни љекар Дејан Бајовић.

Полиција обезбјеђује лице мјеста и чека се долазак тужиоца.

Извор: „Вијести“, https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/465033/vise-osoba-povrijedjeno-u-niksicu-u-toku-pruzanje-pomoci

Власт се још увек нада да ће одржати парламентарну већину

На основу 95 одсто обрађеног узорка изборна листа „Одлучно за Црну Гору! ДПС – Мило Ђукановић“ освојила је 30 мандата, коалиција “За будућност Црне Горе 27 мандата, а коалиција “Мир је наша нација” десет мандата, показале су пројекције резултата Центра за мониторинг и истраживање (ЦеМИ).

Платформа “Црно на бијело” освојила је четири мандата, Социјалдемократе – Иван Брајовић – Ми одлучујемо досљедно три мандата, Бошњачка странка – “Исправно – Рафет Хусовић” три мандата, СДП- Јака Црна Гора! два мандата, АЛБАНСКА ЛИСТА један мандат и Албанска коалиција један мандат.

Изборне листе Хрватска грађанска иницијатива (ХГИ) – “Свим срцем за Црну Гору” и Хрватска реформска странка Црне Горе (ХРС) нијесу освојиле ниједан мандат…

Извор: „Побједа“, https://www.pobjeda.me/clanak/crna-gora-glasa-na-parlamentarnim-izborima

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh