Regioni

JOŠ TRAŽE BEBU KOJU JE MAJKA BACILA U REKU: Policija sumnja da je Rožajka (24) zakopala dete!

Izvor iz istrage kaže da sumnjaju da je leš novorođenčeta zakopan zbog toga što je porodilja davala različite izjave o tome sa kog mesta je bacila bebu u reku. Očekuju da bi listing telefonskih poziva i poruka porodilje, mogao da rasvetli okolnosti pod kojima je umrla muška beba, i šta se potom desilo.

„Zbog različitih izjava koje je porodilja davala u policiji i tužilaštvu, njenih redovnih kontrola kod ginekologa u Beranama tokom trudnoće, te fotografija objavljenih na njenom Fejsbuk profilu koje dokazuju da drugo stanje nije krila, nadležni organi sumnjaju da je u slučaj umešana i treća osoba”, kaže izvor Vijesti.

Tužilac Armin Selmanović prekuče je odredio pritvor do 72 sata, zbog sumnje da je S. B. počinila krivično delo ubistvo deteta pri porođaju. Studentkinja je pod policijskim nadzorom već dva dana u beranskoj Bolnici, gde je prebačena zbog zdravstvenih komplikacija.

Do pomaka u istrazi nije došlo ni nakon što je majka osumnjičene juče dala izjavu u tužilaštvu. Ona je, navodno, u prisustvu supruga, kazala da ništa nije znala o kćerkinoj trudnoći i porođaju u porodičnoj kući.S.B. se porodila u svojoj sobi u subotu ujutro. U utorak se njeno zdravstveno stanje pogoršalo, pa je pomoć potražila u beranskoj bolnici.

Lekari su konstatovali da se nedavno porodila i pitali je za bebu. Porodilja je kazala da je novorođenče bilo mrtvo, te da ga je umotala u belo ćebe i bacila u Ibarčansku rijeku. Iz bolnice su alarmirali policiju, nakon čega je pokrenuta istraga.

Službenici policije i vatrogasci i juče su, treći dan zaredom, bezuspešno pretraživali korita nabujalih Ibarčanske reke i Ibra.

“Zbog loših vremenskih prilika, posao je otežan”, kazao je izvor “Vijesti” iz istrage.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh