Gradovi

Jovičić Todoriću: Skrivanje ugovora specijalnost DS-a

BEOGRAD – Predsednik Gradskog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić poručio je danas internacionalnom sekretaru DS Vladimiru Todoriću da je skrivanje ugovora specijalnost te stranke i njihovog lidera Bojana Pajtića, jer su na taj način svojim mafijaško-tajkunskim drugovima obezbeđivali imovinsku korist.

Povodom saopštenja Todorića kojim DS od SNS-a traži da građanima Srbije predoči sve podatke vezane za izvršenje budžeta, te potpisivanje ugovora kao što su oni za Železaru, Er Srbiji, hotel na Kopaoniku i druge, Jovičić je internacionalnom sekretaru te stranke poručio:

„Gospodine Todoriću, ugovor o Er Srbiji je objavljen pre godinu i po dana. Laži o štetnosti tog Ugovora se nalaze i na sajtu DS i na svim fantomskim sajtovima koje plaćate novcem građana Pokrajine. Znam da vas Pajtić tera da dajete glupe izjave, ali se ipak informišite malo“.

Jovičić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima navodi da DS, pošto joj poslednja trunka vlasti izmiče iz ruku, licemerno traži nešto što je sistematski odbijala da radi poslednjih 16 godina.

„Specijalnost DS i Bojana Pajtića je sakrivanje ugovora, jer su na taj način svojim mafijaško – tajkunskim drugovima obezbeđivali imovinsku korist“, naveo je Jovičić i podsetio da je jedini ugovor koji smo videli za vreme „transparentne epohe demokrata“ onaj sa Fijatom, i to prekrečen crnom bojom.

„Dobro je kad u vašem poslovanju postoji bilo kakav ugovor, jer ste u otimanje od hendikepirane dece i pljačkanje pokrajinskih fondova išli otvoreno i transparetno. Niste trudili čak ni da napraviti fiktivne ugovore, a nedostajale su samo čarape na glavama. Vrhunac vaše transparentnosti je sakrivanje od policije i bežanje od poligrafa“, kaže Jovičić.

Foto/Video Tanjug, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh