Gradovi

Kanada: Četvoro povređeno u pucnjavi na muslimanskom groblju

OTAVA – U pucnjavi na muslimanskom groblju, nedaleko od kanadskog grada Kalgari, povređene su četiri osobe, saopštila je kanadska policija.

Narednik Džek Potras rekao je da se pucnjava dogodila u varoši Kokran nakon čega su povređene osobe prevezene u bolnice u Kalgariju, a portparolka policije istakla je da niko nije zadobio povrede opasne po život, prenosi AP.

Zuheir Osman, koji se stara o groblju, rekao je da je pre pucnjave sahranjen mladić (21), ali da ne veruje da je pucnjava povezana sa njegovom sahranom.

S druge strane, imam tog groblja Sjed Soharvardi naveo je da je razgovarao sa dvoje ljudi koji su prisustvovali sahrani i koji sumnjaju da je pucnjava povezana sa bandom.

Preview

Slide

Slide

Slide

U pucnjavi na muslimanskom groblju, nedaleko od kanadskog grada Kalgari, povređene su četiri osobe, saopštila je kanadska policija. Narednik Džek Potras rekao je da se pucnjava dogodila u varoši Kokran nakon čega su povređene osobe prevezene u bolnice u Kalgariju, a portparolka policije istakla je da niko nije zadobio povrede opasne po život, prenosi AP. AP foto

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh