Novosti online

Канађанин се присетио сопственог идентитета после 30 година

Отава – Канађанин који је нестао пре 30 година пошто је доживео амнезију изненада се сетио свог идентитета и ускоро ће бити поново уз чланове своје породице, објавили су канадски медији.

Едгар Латулип је имао 21 годину кад је пре 30 година нестао из дома за особе са специјалним потребама у провинцији Онтарио, пренео је Би-Би-Си. Он се затим укрцао у аутобус, али је онда доживео повреду главе од које је, како полиција верује, изгубио памћење, пренео је Танјуг.

Латулип је деценијама живео на подручју Нијагариних водопада под другим идентитетом, пре него што је почео да доживљава повремене и нагле повратке сећања. Он је то испричао социјалној радници, споменувши јој презиме Латулип, а кад је она то проверила, установила је да је још пре више деценија пријављен нестанак једне особе са тим презименом. ДНК тестом је потврђен прави идентитет Едгара Латулипа. Према подацима из Мреже за нестале Северне Америке, Едгар Латулип има менталну доб дванаестогодишњака.

Едгарова мајка Силвија Вилсон је за канадски лист „Рекорд” изјавила да је шокирана вешћу. Вилсонова је изјавила да је имала проблематичан однос са својим најстаријим сином Едгаром, али је додала: „Желим да разговарам са њим и да му помогнем како год будем могла. Само желим да га видим”.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh