Gradovi

Kirbi u oproštajnoj poseti ministru Selakoviću

BEOGRAD – Ministar pravde Nikola Selaković primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora SAD u Srbiji Majkla Kirbija i zahvalio mu na izuzetnoj zajedničkoj saradnji i velikom doprinosu koji je pružio na unapređenju vladavine prava i pravosuđa u Srbiji.

Ministar Selaković je istakao da su pomoć i podrška koju je ambasador Kirbi pružio Srbiji, veoma doprineli unapređenju srpskog pravosuđa, a što se posebno odnosi na poboljšanje efikasnosti rada prekršajnih sudova i Upravnog suda, kao i unapređenja rada Pravosudne akademije, navedeno je u saopštenju.

Selaković je naveo se na jedan list papira ne mogu navesti sve zajedničke aktivnosti, projekti i akcije Ministarstva pravde, Amabasade SAD, USAID-a, JRGA projekta, a koje su sve bile predvođene ambasadorom Kirbijem.

Ambasador Kirbi zahvalio se ministru Selakoviću na odličnoj saradnji koju su imali u proteklom periodu, i istakao da je u prethodne tri i po godine pravosuđe u Srbiji napredovalo i popravljalo svoje stanje.

On je naveo da su se zajednički prepoznavali problemi, ali i načini njihovog rešavanja.

Ministar Selaković uručio je ambasadoru Kirbiju zahvalnicu za lični doprinos i saradnju sa Ministarstvom pravde, kaže se u saopštenju.

foto Tanjug, S. Radovanović, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh