Gradovi

Kluni: Amal sam pola sata nagovarao, ipak sam ja u godinama

LOS ANĐELES – Slavni glumac Džordž Kluni gostovao je u šou programu Elen De Dženeris gde je ispričao kako je zaprosio svoju suprugu Amal Alamudin.

Kluni je tom prilikom priznao da je Amal pola sata nagovarao da se uda za njega, jer je on ipak čovek u godinama.

Iako na crvenom tepihu ostavljaju utisak kao ideal romantike, Kluni je priznao da je njegova prosidba bila nešto sasvim suprotno.

Kao prvo, Amal je bila potpuno iznenađena i uopšte nije razumela šta Džordž želi od nje jer pre toga nisu nikad pričali o tome.

Amal se vraćala iz Londona, on je pripremio večeru i sakrio prsten, pustio muziku. Ona je, međutim, posle toga ustala kako bi oprala sudove što nikad ne čini, ispričao je Kluni.

Pošao je za njom i pitao je šta radi, rekao da je ugasio sveću i da je upaljač u kutijici iza njenih leđa.

Ona je onda ugledala kutijicu, otvorila je i rekla „to je prsten“, kao da ga je neko tamo sasvim slučajno ostavio, što, naravno, nije bila reakcija koju je priželjkivao.

Džordž joj je objasnio šta je tačno hteo tim potezom, a na kraju je kleknuo na jedno koleno i zaprosio je.

Rekao joj je da ne može da zamisli svoj život bez nje, dok je ona i dalje iznenađeno gledala, tako da je sve trajalo gotovo pola sata.

Na kraju sam joj rekao da mi je odgovor potreban jer imam 52 godine i da bih uskoro mogao da iščašim kuk, ispričao je Džordž.

Amal je tada pristala, a par se u septembru 2014. godine venčao u Veneciji.

AP Photo/Peter Dejong

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh