Novosti online

Колашинац се реактивирао због „Србија опена”

Вицешампион Европе у дворани у бацању кугле Асмир Колашинац и његов тренер Никола Томасовић нису планирали да се такмиче ове зиме у дворанама. Њихова намера је била да комплетну зимску сезону, чија је круна Светско првенство у Портланду средином марта, подреде припремама на отвореном и наступима на Европском првенству у Амстердаму и, пре свега, Олимпијским играма у Рију.

Међутим, план је промењен, а кривац је нова атлетска дворана на Бањици у којој ће се 1. марта одржати међународно такмичење „Србија опен”. Колашинац се вратио у Београд са припрема у Медулину и одлучио да наступи из пуног тренинга.

– Ово је круна нашег заједничког рада. Мислим да смо заслужили да имамо „кућу атлетике” и да имамо најбоље могуће услове. Сматрам да сам својим резултатима макар малим делом заслужан за ову дворану и поносан сам због тога. Једва чекам да у тој дворани тренирам и да се такмичим. Управо у тој дворани имаћу прво такмичење у овој сезони и очекујем бољи резултат од 20 метара, а и даље не планирам да идем на Светско првенство у дворани јер желим да се што боље припремим за Олимпијске игре – рекао је Колашинац.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh