Gradovi

Kopaonik biznis forum na Bizzabo-Event Networking platformi

BEOGRAD – Kopaonik biznis forum, koji će biti održan od 8. do 10. marta 2016, prvi put je ove godine predstavljen na novoj Bizzabo-Event Networking platformi, koju je organizatoru „srpskog Davosa“, Savezu ekonomista Srbije, omogućio biznis networking partner, Infoarena.

Učesnici 23. Kopaonik biznis foruma, na kom je prisustvo potvrdio i premijer Srbije Aleksandar Vučić, mogu preko Bizzabo platforme da dobiju sve informacije o samom forumu, agendi, predavačima i učesnicima, kao i ono najbolje od dogadanja, saopštio je danas Savez ekonomista.

Jedan od glavnih razloga učešća na ovakvim dogadanjima je i networking, navodi predsednik Saveza ekonomista Srbije, Aleksandar Vlahović, uz poziv svim zainteresovanima da se pridruže zajednici na Bizzabo platformi i da koriste aplikaciju za planiranje susreta, kako bi na najbolji način iskoristili svoje vreme na Forumu.

Prema njegovim rečima, putem aplikacije mogu da se dogovore sastanci, da se druži i komunicira s drugim učesnicima, da se pregleda agenda, označe omiljeni paneli koje učesnik želi da sluša, da se pregleda ponuda sponzora i prate tvitovi događaja.

Sve informacije se dobijaju u realnom vremenu, a može da se učestvuje u glasanju i istraživanju tržišta. Pored toga, sadržaj konferencije i svi dokumenti biće korisnicima Bižabo platforme dostupni na jednom mestu i nakon konferencije.

Za pristupanje platformi sa iOSa i Androida, dovoljno je da se skine Bizzabo-Event Networking aplikacija https://events.bižabo.com/201325/app, i da se potraži Forum „KBF2016“. Aplikacija se može skinuti i preko sajta Saveza ekonomista Srbije http://ses.org.rs.

Na „srpskom Davosu“, koji svake godine okupi preko 600 aktera, od predstavnika akademske zajednice, državnih zvaničnika, članova diplomatskog kora, poslovnih ljudi do medija, glavna tema je „Dostizanje i konvergencija sa vodećim trendovima: Kako sanirati pukotine u sistemu“, a glavni medijski partner, tradicionalno, i ove godine je agencija Tanjug.

Premijer Vučić, prema planu, prvog dana će imati uvodno izlaganje na temu „Strategijska analiza pozicije Srbije i perspektiva oporavka“.

Prisustvo su potvrdili mnogi ministri, poput Zorane Mihajlović, Kori Udovički, Dušana Vujovića, Aleksandra Antića, Željka Sertića, Srđana Verbića, zatim gradonačelnik Beograda Siniša Mali, te predstavnici diplomatskog kora u Beogradu.

Na panelima će govoriti i predstavnici istaknutih međunarodnih finansijskih institucija poput MMF-a, Svetske banke, Evropske banke za obnovu i razvoj, Evropske investicione banke, ali i menadžeri kompanija i priznati ekonomisti.

Domaćini najznačajnijeg ekonomskog skupa u Srbiji su Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a forum se, tradicionalno, organizuje pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Srbije.

Foto Tanjug, N. Jovanović/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh