Gradovi

Labović: TOS će predstaviti velike turističke potencijale

Labović: TOS će predstaviti velike turističke potencijale

BEOGRAD – Turistička organizacija Srbije će ove godine na Sajmu turizma predstaviti veliki turistički potencijal – prirodna bogatstva i lepote, kao i kulturno istorijsko nasleđe, najavila je danas v. d. direktora te organizacije Marija Labović.

„Ove godine tema naše prezentacije su Dunav, reke i jezera, a u fokusu predstavljanja na Beogradskom sajmu biće i obeležavanje jubileja – 160 godina od rođena velikog naučnika Nikole Tesle“, rekla je Labović na konferenciji za novinare povodom predstojećeg Sajma turizma.

Kako je istakla, na štandu TOS-a biće organizovan Teslin kutak gde će posetioci moći da vide različita dostignuća velikog naučnika.

„Kako smo hteli da pokažemo da vodimo računa i o našim mladim nadama i inovatorima ove godine će posebna novina biti promocija proizvoda koji je rezultat istraživanja i doktorske disertacije mladog naučnika Petra Pejića. Povezaćemo njegovu mobilnu aplikaciju sa našom brošurom 52 vikenda u Srbiji tako da će korisnicici moći da vide tri de virtuelne ture turističkih atrakcija“, rekla je Labović.

Ona je navela i da će biti nastavljena i promotivna kampanja podrške merama Vlade Srbije za podsticaj domaćeg turizma.

„Na štandu ćemo imati i pult Javnog preduzeća Pošta Srbije jer želimo da omogućimo posetiocima da se upoznaju sa destinacijama i damo im predlog gde mogu da naprave odmor, ali i da na istom mestu mogu da dobiju informaciju kako doći do vaučara i čak da podnesu zahtev za vaučer“, rekla je Labović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh