Gradovi

Lekić: U SNS-u sve žene imaju jednake mogućnosti

ZRENJANIN – Poslanica SNS-a u pokrajinsom parlamentu Stojanka Lekić poručila je danas u Zrenjaninu da je ta stranka stvorila ambijent u kome sve žene imaju jednake mogućnosti, te da će u tom pravcu raditi i ubuduće.

“U raznim strukturama vlasti, imamo uspešne žene sa referencama za posao koji rade i želimo da sve dobiju tu mogućnost. Nastavićemo da radimo i da podržavamo rad predsednika naše stranke Aleksandra Vučića. Podržavamo njegovu posvećenost, odgovornost, angažovanost i odlučnost prilikom donošenja hrabrih i teških odluka, posle kojih smo izašli iz krize i dosledno ostali na evropskom putu“, rekla je ona, navodi se u saopštenju sa sednice Gradskog odbora SNS-a Zrenjanin.

Lekić je rekla i da za razliku od premijera Vučića predsednik Pokrajinske vlade, Bojan Pajtić, nikada nije na svom radnom mestu i ne radi, a kada radi, to čini u svoju i korist Demokratske stranke.

„Izveštaj državnog revizora o radu Pokrajinske vlade za 2014. godinu, jedan je od brojnih dokumenata, koji egzaktno pokazuje kako se raspolaže imovinom Vojvodine. Nevladinim organizacijama sredstva su podeljena bez konkursa i to preko Sekretarijata za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu 10 miliona dinara, preko Sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju 14 miliona dinara, Sekretarijata za sport i omladinu šest miliona dinara i Sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova 23 miliona dinara”, navela je.

Funkcionerka naprednjaka je rekla da sve ovo ukazuje na Pajtićevo, neodgovorno i bahato vođenje državnih institucija, ali i da najnoviji podaci to jasno potvrđuju.

“ Naime, Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine je 15.februara 2016. godine, raspisala Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zdravstvene zaštite u vrednosti od 150 miliona dinara, koji je otvoren do 25.februara 2016. godine. Zašto i kako se konkurs raspisuje u vreme državnih praznika i zbog čega se skraćuje rok za prikupljanje dokumentacije sa 10 na sedam radnih dana? Ko će moći da konkuriše, da li samo oni koji su unapred obavešteni ? Kome se to žuri? Pozivam javnost da isprati rezultate ovog konkursa, u koji opravdano sumnjamo, da će biti podrška kampanji Bojana Pajtića,” naglasila je Lekić i dodala da u potpunosti podržava premijera Aleksandra Vučića kada kaže da je politika rad, hrabrost i marljivot, a ne zbrajanje mogućeg i nemogućeg.

Puno rada stoji iza Vlade Srbije, uspostavljanje sistema, otvaranje radnih mesta, investicije, očuvanje mira i stabilnosti u regionu, rekla je Lekić i dodala: „Mi u Srpskoj naprednoj stranci ne lažemo, ono što govorimo, time se i vodimo“.

Foto Gradski odbor SNS Zrenjanin

Preview

STOJANKA LEKIC

STOJANKA LEKIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh