Gradovi

Letovi za Hong Kong i Johanesburg

BEOGRAD – Srpska nacionalna avio kompanija „Er Srbija“ saopštila je danas da je proširila domet svoje mreže dodajući Hong Kong i Johanesburg na listu destinacija obuhvaćenih kod-šer sporazumom sa Etihad ervejzom, koga sada čine ukupno 24 destinacije.

Kako je navedeno, po tom sporazumu, Er Srbija će dodeliti svoj „JU“ kod svakodnevnim letovima koje obavlja Etihad ervejz između ta dva grada i Abu Dabija, gde se putnici mogu pogodno povezati na letove Er Srbije za i iz Beograda.

Tim povodom, generalni direktor Er Srbije Dane Kondić izrazio je zadovoljstvo zbog proširienja kod-šer sporazuma sa Etihad ervejzom za Hong Kong i Johanesburg.

„To su dva veoma važna grada u Africi i Aziji i proširenjem našeg kod šer sporazuma našim gostima omogućavamo da dođu do tih gradova na jednostavan način sa samo jednim presedanjem u Abu Dabiju“, izjavio je Kondić, piše u saopštenju.

Kako je dodao, proširenjem kod-šer sporazuma Er Srbija razvija bilateralne odnose u oblastima trgovinske razmene i turizma što doprinosi razvoju srpske privrede.

„Povećanje dometa i dubine naše naše mreže, čime putnicima pružamo veći izbor i pogodnosti, ključni je deo naše strategije da učvrstimo poziciju vodeće avio-kompanije u regionu“, naglasio je Kondić.

U saopštenju se navodi da Er Srbija i Etihad ervejz zajedno obavljaju dva leta dnevno između Beograda i Abu Dabija, čime se obezbeđuje da gosti na kod-šer letovima uživaju u pogodnostima kratkog vremena čekanja prilikom presedanja u Abu Dabiju.

Kako se dodaje, putovanja na novim kod-šer letovima se već mogu rezervisati za putovanja počev od prvog februara ove godine posetom bilo kojoj od poslovnica Er Srbije, putem turističkih agenata ili putem sajta airserbia.com.

Foto Tanjug, R. Prelić, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh