Gradovi

Ljajić: Nema mesta panici, ali moramo biti oprezni

Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić izjavio je večeras prilikom obilaska nasipa na reci Jošanici da nema mesta panici, ali da se mora biti budan i oprezan. Prema Ljajićevim rečima, dobra stvar je što su se svi organizovali, počev od građana preko privrede, vojske i svih lokalnih službi.

NOVI PAZAR – Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić izjavio je večeras prilikom obilaska nasipa na reci Jošanici da nema mesta panici, ali da se mora biti budan i oprezan.

Prema Ljajićevim rečima, dobra stvar je što su se svi organizovali, počev od građana preko privrede, vojske i svih lokalnih službi.

„Loša vest je što kiša pada 24 sata i što su prognoze da će i narednih dana biti padavina. Preko 6.000 vreća sa peskom je postavljeno duž Jošanice, Trnavice i njihovih pritoka koje su se izlile pre par dana. Radiće se tokom čitave večeri. Moramo da budemo maksimalno agilni da sprečimo poplavu koju smo imali pre tri dana“, rekao je Ljajić.

Kiša u Novom Pazaru pada već ceo dan.

Vodostaj reka je povećan. Sve mašine javnih preduzeća, privatnika, vojske i spasilaca su na terenu i izgrađuju bedeme duž reke Jošanice.

Građani, takođe, pune vreće sa peskom koje služe kao bedemi.

Za sada nema većih problema i izlivanja.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh