Gradovi

Mali: Beograd je grad gostoprimstva, otvoren za sve posetioce

BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali poručio je večeras da je Beograd grad gostoprimstva, otvoren za sve posetioce i drage goste.

Mali je na prijemu koji su Grad Beograd, Tustička organizacija Beograda i Beogradski sajam upriličili povodom 38. Međunarodonog sajma turizma u Beogradu za ambasadore, izlagače i druge visoke zvanice rekao da je taj prijem upriličen povodom druženja i kako bi se pokazalo gostoprimstvo glavnog grada Srbije.

Mali je napomenuo da je zgrada u kojoj je organizovan prijem, Beogradksa zadruga, simbol Beograda, njegovog napretka i promena.

„Do pre samo godinu dana ona je bila ruina, a mi smo uspeli da je promenimoa, 150 do 200 metara dalje odavde nalazi se najveće gradilište u ovom delu Evrope“, rekao je Mali, aludirajući na izgradnju „Beograda na vodi“.

On je napomenuo da će na tom lokalitetu, pored ostalog, biti izgrađena dva ekskluzivna hotela i poželeo prisutnim gostima da se u Beogradu osećaju kao kod kuće i uživaju u njegovom gostoprimstvu.

Koktel je organizovan u zdanju Beogradske zadruge, a prisustvovali su mu, pored ostalih, američki ambasador Kajl Skat, direktor Er Srbije Dane Kondić i drugi predstvanici diplomatskog kora.

Međunarodni sajam turizma u Beogradu otvoren je danas i trajaće do 21. febuara.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh