Gradovi

Mali: Do jutra na snazi četvrti stepen angažovanja

BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda i komandant Štaba za vanredne situacije Siniša Mali predsedavao je danas sastanaku u operativnom centru Uprave za vanredne situacije na kome je doneta odluka da do jutra ostane na snazi četvrti stepen angažovanja ekipa Beograd-puta.

Ta odluka je doneta kako bi se očistile i sve ulice drugog prioriteta u Beogradu.

Na sastanku je napravljen presek stanja na beogradskim ulicama i utvrđeni su dalji zadaci, a prisustvovali su čelnici svih nadležnih preduzeća i službi.

Gradonačelnik je istakao da Štab za vanredne situacije nastavlja sa zasedanjima, a sve nadležne gradske službe i preduzeća sa radom punim kapacitetom, sve dok se ne uspostavi potpuna stabilnost na putevima u gradu i sve ulice budu očišćene.

„Danas i tokom cele noći ostajemo u četvrtom stepenu angažovanja zbog daljeg pada temperature, koja će se u večernjim časovima spustiti do minus 10 stepeni, ali i zbog velike količine vode na kolovozu“, poručio je Mali.

Sve ulice prvog prioriteta su prohodne, a uveliko se radi na čišćenju ulica drugog prioriteta.

Do jutra očekujemo u potpunosti čiste saobraćajnice, istakao je Mali.

Naredni sastanak Štaba za vanredne situacije zakazan je za dva dana, kada će se se sagledati situacija na trenu i razmotriti dalji koraci, saopštio je Beoinfo.

Foto Beoinfo

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh