Gradovi

Mali: Fotografija iz Kombank arene fotomontaža

Mali: Fotografija iz Kombank arene fotomontaža

BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je fotografija sa navodnim logotipom Srpske napredne stranke na ekranu u Kombank Areni fotomontaža.

„Ako se ne varam, koliko sam razumeo, taj slogan nikad nije ni bio na tom monitoru, nego se radi o fotomontaži. To dovoljno govori o onom ko je to montirao i prezentovao, nego o bilo kome drugom“, rekao je Mali novinarima u Skupštini grada.

Na društvenim mrežama i pojedinim sajtovima preksinoć se pojavila fotografija sa logotipom SNS na ekranu u Kombank areni, navodno smimljena tokom prvenstva u vaterpolu, za koju je prvobitno predsednik Izvršnog odbora Evropskog prvenstva u vaterpolu Raša Ristivojević rekao da je fotomontaža, kao i da je taj deo ekrana pod kontrolom RTS.

Zatim je RTS u saopštenju naveo da kontrolu nad sadržajem video displeja na ekranu Kombank Arene tokom prvenstva u vaterpolu ima isključivo firma „Sky Music“.

Nakon toga, oglasila se i kompanija „Skaj mjuzik“, prvobitno navodeći da njihove video režije nije bilo u Areni, pa samim tim ni mogućnosti da emituju sopstveni sadržaj, ali su potom u drugom saopštenju naveli da je nakon dodatne istrage ustanovljeno da je postojala tehnička mogućnost objavljivanja tog video materijala tokom tehničke probe video miksete od strane firme „Atomik Vižual Suport“ koju su angažovali.

Foto Tanjug/M.Đoković, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh