Gradovi

Mali: Neću podneti ostavku i uslišti molbu Balše Božovića

BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da neće podneti ostavku, a da će građani imati priliku da kažu šta misle o radu gradske vlasti na izborima za svih 17 opština.

„Sigurno neću uslišiti molbu Balše Bžovića i priče o mojoj ostavci su još jedna u nizu besmislenih laži DS. Tako su lagali o 24 stana u Bugarskoj, koje nemam, i da je premijer bio u Dubaiju, a nije“, rekao je Mali novinarima uoči početka sednice Skupštine grada.

On je rekao da gradska vlast ima veoma jasan program šta i kako radi, kao i podršku građana za započete projekte, poput „Beograda na vodi“, obilaznice, povećanja broja slobodnih mesta u vrtićima, rekonstrukcije i konsolidacije gradskog prevoza… koji su, kako je rekao, važni za život Beograđana.

„Mi sa tim projektima nećemo stati, a opozicija će imati priliku da vidi da li građani podržavaju to što mi radimo na izborima na svih 17 gradskih opština, pa ćemo da vidimo kako će proći“, kazao je Mali.

Kako je dodao, opozicija je htela izbore, kojih će biti i na republičkom nivou, i na svim beogradskim opstinama, što je prilika da pokažu šta nude građanima.

On je naveo i da nije čuo nijednu poruku, ni jasnu viziju opozicije šta nude Beograđanima, bolje od onoga što sada radimo gradska vlast.

„Da će brže ili bolje izgraditi Beograd na vodi, kupiti autobuse ili obnoviti vrtiće, napraviti vodovod, obnoviti puteve, sve što nisu uradili decnijama unazad, a što mi radimo“, rekao je Mali dodajuću da opozicija ima problem sa čim će pred građane.

Mali je ponovio da će izbori u 17 opština pokazati da li ono što radi gradska vlast ima smisla.

„Ja sam siguran da ima, a videćemo 25. aprila, kako će ko proći i da li smo bili u pravu“, zaključio je Mali.

Šef odbornika DS u Skupštini grada Balša Božović pozvao je danas gradonačelnika Sinišu Malog da što hitnije podnese ostavku kako bi se sa parlamentarnim i lokalnim izborima istovremeno održali i izbori za Skupštinu grada Beograda.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh