Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ: Lavovima će sve ići kao podmazano, Škorpije se neće lepo provesti

Planete akcije i seksualnosti, moći i bogatstva, Mars i Pluton, nedavno su krenule retrogradnim hodom, zbog čega je njihova snaga izvitoperena, a moć oslabljena. To će više osetiti Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, i to muškarci, kojima može nedostajati inicijative i preduzimljivosti, kao i kondicije, naročito ako se bave sportom ili često putuju zbog posla. Saradnja sa strancima i mogućnosti za dobijanje viza ili stipendija za stručno usavršavanje u nekoj stranoj zemlji mogu da se oduže, prolongiraju, tako da će samo najstrpljiviji i najuporniji stići do cilja.

Napeti aspekti Marsa sa Neptunom i Jupiterom, jačaju razne oblike zavisnosti, od seksa, preko duvana, do alkohola i droge.

Tranzit Plutona preko Jarca, znaka ambicije, odgovornosti i discipline, upozorava da obratite više pažnje na finansije i da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita, što je naglašeno i izazovnim aspektom sa Uranom, planetom rizika.

Ovan

Retrogradni hod vaših vladalaca preko vaših astroloških polja inostranstva i karijere, upozorava da budete oprezniji ako sarađujete sa strancima.

Bik

Mars i Pluton, vladaoci vaše sedme astrološke kuće, opominju da povedete više računa o finansijama i izbegavate podizanje kredita.

Blizanci

Usporeni hod planete akcije preko polja ljubavi i planete moći preko polja opasnosti, upozorava da obratite više pažlje na komunikaciju sa partnerom.

Rak

Vaš vladalac Mesec blizu Marsa i Saturna, 25. aprila, podseća da bi trebalo da budete strpljivvi i uporni, ako ste u sred nekog sudskog procesa.

Lav

Retrogradni Mars u polju kreativnosti i retrogradni Pluton u Jarcu, mogu da vam donesu postepeno napredovanje na polju umetnosti, sporta ili nauke.

Devica

Pozicija retrogradnih planeta pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, opominje da vodite računa o komunikaciji sa partnerom, naročito ako ste u braku.

Vaga

Aspekti vladalaca polja ljubavi, u retrogradnom hodu, mogu da vam donesu susret sa nekim s kim ste nekada bili vrlo bliski. Sudski spor rešava se u vašu korist, samo strpljivo!

Škorpija

Retrogradni hod planeta koje upravljaju vašim znakom, Plutona i Marsa, upozorava da obratite više pažnje na finansije, kao i na komunikaciju sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Strelac

Prelazak retrogradne planete akcije preko vašeg znaka, a Plutona preko Jarca, može da prolongira saradnju sa strancima i isplate koje odavno očekujete.

Jarac

Retrogradni hod Plutona preko vaše kuće ličnosti, a Marsa preko Strelca, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i obratite više pažnje na konkurenciju.

Vodolija

Tranzit planeta akcije i novca u retrogradnom hodu, preko vaših polja inostranstva i prepreka, upozorava da ćete strpljenjem i upornošću pre doći do cilja nego rizikovanjem.

Ribe

Mars i Pluton u prividnom hodu unazad, pod uticajem vladalaca vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, opominju da budete oprezniji ukoliko planirate saradnju sa strancima.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh