• Gradovi

  Mihajlović: Da vidimo šta će Dačić reći na izjavu Mrkonjića

  Mihajlović: Da vidimo sta ce Dačić reći na izjavu Mrkonjića

  VRNJAČKA BANJA – Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Zorana Mihajlović izrazila je danas nadu da stav visokog funkcionera SPS Milutina Mrkonjića o Prokopu nije i stav stranke, jer bi to pokazalo da je ta partija spremna da se udruži sa svima protiv onoga što rade Vlada i SNS.

  „Videćemo šta će reći lider SPS Ivica Dačić, ali daleko od toga da je u pitanju samo krečenje Prokopa, kao što tvrdi Mrkonjić, jer da je bilo samo krečenje, to je mogao da uradi i on“, rekla je Mihajlović, koja je i potpredsednik SNS.

  Ona je novinarima, prilikom posete Vrnjačkoj Banji, kazala da je 23 miliona evra koštala rekonstrukcija stanice Beograd centar i da će se nastaviti i sa drugom fazom, a radovi će trajati 420 dana.

  Prema njenim rečima, postoji čitav spisak stvari koje su urađene na rekonstrukciji te stanice.

  „Bilo bi dobro da inženjer Mrkonjić razmisli o tome šta je radio, da ne govorim o putevima koji idu iz njive u njivu“, poručila je Mihajlović, navodeći da za održavanje puta Ub-Lajkovac država mesečno izdvaja 10 miliona dinara zbog toga što je išao iz njive u njivu.

  Prema njenim rečima, ta sredstva država već dve godine izdvaja na mesečnom nivou.

  Mihajlović je ukazala da je Mrkonjić u isto vreme počasni predsednik SPS i da se nada da njegov stav nije stav stranke.

  „Mislim da je mnogo više radio u svom resoru on bi završio Prokop, Koridor 10 i deo Koridora 11 i ne bismo imali puteve u Srbiji koji su pri dnu, ili na samom dnu lestvice kvaliteta i bezbednosti“, istakla je ministarka.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com