Gradovi

Mihajlović: Ostanak u Milanu ne zavisi od mene

MILANO – Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović izjavio je danas da bi voleo da vodi „Rosonere“ i naredne sezone, ali da ta odluka ne zavisi od njega.

Srpski trener juče je obavio razgovor sa predsednikom Silviom Berluskonijem u vezi svog statusa, ali novinarima nije mogao da odgovori na pitanje da li ostaje i posle leta.

„Bio sam tužan posle poraza od Sasuola i u klubu smo počeli debatu oko moje budućnosti. Nikada nisam išao iz krajnosti u krajnost, ali moram da se navikavam. Kao i svaki trener, ocenu ću dobiti na kraju sezone. Voleo bih da ostanem“, rekao je Mihajović za klupsku televiziju.

On je poručio da je sastanak sa Berluskonijem prošao bez ikakvih problema i u normalnom tonu.

„Da pitanje ostanka u klubu zavisi od mene, sigurno bih predvodio Milan i dalje. Raduju me komentari podrške mojih igrača, od početka sam imao iskren odnos sa njima. Ukazao sam im poštovanje i oni mi ga uzvraćaju“, rekao je Mihajlović, podsećajući da šesto mesto nikoga ne zadovoljava.

„Prvi se ljutim kada izgubimo, ali ima još da se igra. Postoji šansa da popravimo stanje na tabeli i zaigramo onako kako znamo“, zaključio je bivši selektor Srbije.

AP Photo/Marco Vasini

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh