Gradovi

Milićević: SPS ne strahuje za rezultat na izborima

Milićević: SPS ne strahuje za rezultat na izborima

BEOGRAD – Poslanik SPS Đorđe Milićević izjavio je danas da je odluka o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora hrabra i da ta partija ne strahuje za rezultat.

„Svi oni koji su toliko dugo govorili o vanrednim parlamentarnim izborima i zagovarali tezu da su Srbiji neophodni vanredni parlamentarni izbori, imaće priliku da izađu pred građane i da čuju njihov konačan sud i konačan stav“, rekao je Milićević novinarima u skupštini.

On je istakao da je SPS spremna za takav sud i stav građana i da ne strahuje za rezultat, kao i za, kako je rekao, rezultat Srbije.

„Za razliku od od njih koji su i danas u parlamentu rekli da Srbija treba da glasa protiv, mi smo ubeđeni da će Srbija glasati za, i da se u Srbiji izbori i poverenje građana dobijaju pre svega na osnovu rezultata, a ne na osnovu izmišljenih afera i raznih političkih priča“, kazao je Milićević.

SPS, prema njegovimm rečima, u potpunosti razume stavove predsednika vlade kada je reč o potrebi za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

“Vladi je potreban pun mandat naredne četiri godine, do 2020.godine, kako bi završila započete reformske procese“, rekao je poslanik SPS.

Milićević je istakao da je namera SPS da bude u predizbornoj koaliciji – koaliciji koja je izdržala probu vremena, sa PUPS i JS.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh