• BG

  Na ulicama Beograda novogodišnje raspoloženje

  BEOGRAD – Samo par sati uoči Nove godine atmosfera na beogradskim ulicama je praznična, Beograđani i gosti glavnog grada već se okupljaju ispred Doma Narodne skupštine, a raspoloženje podižu ulični svirači i trubači.

  Atmosferski uslovi pogoduju slavlju na otvorenom, a građani su u ranim večernjim satima počeli da zuzimaju najbolja mesta sa kojih će pratiti novogodišnji koncert u centru grada, a ove godine se piće i hrana mogu kupiti na štandovima koji su postavljeni u blizini bine.

  Najmlađi sugrađani se slikaju sa Deda Mrazom na glavnom gradskom šetalištu i fotografišu pored velike jelke na Trgu Nikole Pašića.

  U gradu nema većih gužvi u saobraćaju, a u centru su zatvoreni delovi ulica oko Skupštine Srbije.

  I ove godine se o bezbednosti građana vodi računa, pa veći broj redara pre ulaska u zonu gde su planirana dešavanja proveravaju građani koji ulaze u taj deo.

  Beograđani će u novu godinu ući uz muziku Bajage i instruktora, dok će pre toga nastupiti Plavi orkestar, a uz koncerte, veselje i vatromer slaviće se širom Srbije.

  Doček Nove godine neće biti priređen samo u centru Beograda, već i na Novom Beogradu gde će na bini na platou ispred tržnog centra „Merkator“ okupljene zabavljati Vlado Georgiev i Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com