• Društvo

  Naslovna strana za sredu, 29. mart 2017. godine

   

  Naslovna strana za sredu, 29. mart 2017. godine

   

  Dnevni listovi u Srbiji na naslovnim stranama danas najviše pišu o predstojećim predsedničkim izborima, u oružju koje Srbija treba da dobije iz Rusije, ali i o odlasku dosadašnjeg šefa Delegacije Evropske unije Majkla Devenporta sa funkcije.

  ALO O značaju ruskih aviona za Srbiju za list govori bivši pukovnik Vojske Jugoslavije Zoltan Dani koji je postao poznat posle obaranja „nevidljivog“ aviona 1999. godine „Srbija će s migovima biti vesela“.

  BLIC – Pod naslovom „Vojska Srbije najjača u regionu“, Blic piše da plan modernizacije vojske predvidja nabavku 14 razičitih vrsta oružja. List prenosi izjavu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića „Neću na Kosovo, ne dam da me ucenjuju“. Predsednički kandidat Vuk Jeremić kaže „Idem do kraja, niski udarci me ne plaše“, a Saša „Janković: Nema šanse da ne bude drugog kruga“.

  VEČERNJE NOVOSTI pišu da je predsednik Rusije dao garancija premijeru Srbije Aleksandru Vučiću „Ako bukne, poslaće nam S-300“. List piše da su „povećane šanse da se preživi srčani udar“ pošto gradovi u Srbiji dobijaju angio-sale. O Sajmu automobila u Beogradu: „Za jedan dan prodato 1.500 automobila“.

  DANAS Pod naslovom „Devenport: Za mene je Srbija veliko otkrovenje“, intervju sa šefom Delegacije EU Majklom Devenportom, pred kraj njegovog mandata. „Prva presuda u korist oštećenih u Savamali“, o prvim presudama o rušenju u Hercegovačkoj ulici u Beogradu.

  INFORMER List piše da je Rusija spremna da u slučaju napada na Srbiju pošalje raketni sistem sa borbenom posadom „Ako zatreba, dobijamo S-300 za 24 časa“.

  KURIR „Šiptar i Kum u modricama i podlivima“ list piše o tome kako su ubijeni pripadnici Zemunskog klana Dušan Spasojević i Mile Luković i objavljuje fotografije koje, kako se navodi, do sada nisu objavljivane.

  POLITIKA piše da (Ratko) „Mladić pokušava ono što nije uspeo Milošević“, da izdejstvuje da se leči izvan Holandije. Politika podseća i da „Cvetanje drveća donosi alergije i polesku kijavicu“. Problemima koncerna Agrokor posvećen je tekst naslovljen „Ni kreditori Ivice Todorića ne spavaju mirno“, a o procesu izlaska Velike Britanije iz EU naslov „Drugi život Ujedinjenog Kraljevstva“.

  SRPSKI TELEGRAF List piše kako su pripadnici Zemunskog klana ubijeni pre 14 godina u Meljaku „Istina o ubistvu Šiptara i Kuma“.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com