• Novosti online

  Naslovne strane novina za subotu, 25. novembar 2017. godine

   

   

  Beogradski dnevni listovi naslovne strane za subotu, 25. novembra, posvetili su različitim temama i pišu o incidentima u Skupštini Srbije, predstojećim lokalnim izborima u Beogradu i stanju u opoziciji, ali i zbivanjima u regionu.

  VEČERNJE NOVOSTI – „Bakir tajno obučio 9.000 Bošnjaka za ratovanje“, naslov je teksta u kome se navodi da je 5.000 mladih u BiH zadužilo vojne uniforme i da vežbaju gadjanje u streljanama. „Policija ispituje napad u Skupštini“, o tome da je poslanik SNS Aleksandar Martinović prijavio tužilaštvu lidera „Dveri“ Boška Obradovića. „Mom Ratku je pozlilo u sudu od laži“, citira list suprugu generala Ratka Mladića, Bosiljku Mladić, o izricanju presude Haškog tribunala.

  POLITIKA – „Ruske kompanije prate RTB Bor duže od decenije“, o firmama koje su zainteresovane za partnerstvo sa RTB Bor. „Makedonski razgovori sele se u Pariz“, prenosi list izjavu predsednika Sobranja Makedonije Talata Džaferija. „U terorističkom napadu u džamiji na Sinaju najmanje 235 mrtvih“, o bilansu napada terorista u Egiptu.

  ALO – „Mladić osudjen za zločine CIA“, list piše da je Ratko Mladić osudjen pred Haškim tribunalom na doživotnu kaznu zatvora, zbog zločina koje je zapravo, u logorima u BiH organizovala CIA.

  BLIC – „Uhapšeni s drogom i oružjem u Pekovićevom automobilu“, list piše da su uhapšena dva državljanina Crne Gore kada je policija zaustavila automobil košarkaša i bivšeg predsednika KK Partizan Nikole Pekovića. „Mišković od države traži milione evra“, o sudjenju biznismenu Miroslavu Miškoviću zbog sumnje da je utajio porez.

  DANAS – „Dogovor sa Djilasom vraća Jankovića u igru“, o predstojećim beogradskim izborima i Pokretu slobodnih gradjana Saše Jankovića. „Hag je bar za deo zločina doneo pravdu“, naslov je intervjua sa bivšim predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem. „Briselski dijalog ne može biti beskrajan“, kaže za list novi izvestilac EP za Kosovo Igor Šoltes.

  INFORMER – „Janković je špijun, priznao mi je“, list prenosi pismo lidera Pokreta „Dosta je bilo“ Saše Radulovića u kojem govori o lideru Pokreta slobodnih gradjana Saši Jankoviću. „Osudili Mladića, ukidaju Srpsku“, o tome da Velika Britanija u tajnosti priprema nacrt rezolucije kojom će u UN predložiti da se posle presude Ratku Mladiću ukine Republika Srpska.

  KURIR – „Naser Orić: Prošle nedelje sam lovio po Srbiji“, o tome da bivši komadant armije BiH Naser Orić uprkos poternici nesmetano ulazi u Srbiju. „Zorana i Maja se umalo potukle“, o incidentima u Skupštini Srbije.

  SRPSKI TELEGRAF – „Arkanov tajni dosije šifrovano ime Kafa“, list objavljuje delove dokumenata o Željku Ražnatoviću u kojima se otkrivaju detalji o njegovim susretima sa političarma, poslovima, pretnjama.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com