• Gradovi

  Naslovna strana za utorak, 24. oktobar 2017. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 24.oktobar, najviše pišu o rezulatima lokalnih izbora na Kosovu i poseti visokog američkog zvanička Brajana Hojta Jija Srbiji.

  ALO „Ostao bez glave zbog Mire i para“, povodom 20. godina od ubistva visokog fukcionera JUL-a Zorana Todorovića Kundaka. „Svekar nestao“, o nastavku istražnog procesa ubistva pevačice Jelene Marjanović.

  BLIC „Vučić: Pitajte Tomu zašto nije došao“, o izostanku bivšeg predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića na obeležavanju godišnjice SNS. „Svekrva ćutala pred tužiocem“, o istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović u Borči. „Ekspresno pronašli sliku koju je neko hteo da ukrade“, list piše da je sprečio kradju slike Petra Lubarde prethodnim tekstom da je slika nestala.

  VEČERNJE NOVOSTI „Srpski heroji dobijaju praznik“, o predlogu Ministarstva odbrane da se 4. decembar slavi kao Dan ratnika. „Beograd ne može na dve stolice“, o poruci zvaničknika američke administracije Brajana Hojta Jija srpskim vlastima.

  DANAS – „Tužilaštvo zbog Savamale kažnjeno milion dinara“, o tome da Više javno tužilaštvo u Beogradu, zbog prikrivanja informacija mora da uplati milion dinara u republički budžet, zbog kazni koje im je u 2017. izrekao poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić. „Ivanović: Pirova pobeda Srpske liste“, lider Gradjanske incijative SDP Oliver Ivanović o rezulatatima lokalnih izbora na Kosovu.

  INFORMER „Hojt Li preti Srbiji“, o izjavi visokog funkcionera Stejt departmenta Brajana Hojt Jija koji je poručio vlastima u Srbiji da se ne može sedeti na dve stolice. „Jelenu čula u 16.42 na dan ubistva“, o nastavku istražnog procesa ubistva pevačice Jelene Marjanović.

  KURIR „Tajni svedoci saradnici ruše Spaskovskog“, o istrazi za malverzacije u RTB „Bor“ za koje je osumnjičen nekadašnji direktor Blagoje Spaskovski. „Arkan je silovao ženu sa 15 godina“, list objavljuje izveštaje DB-a o Željku Ražnatoviću Arkanu.

  POLITIKA „Srpska lista pobedila u devet opština, podele medju Albancima“, o rezulatatima lokalnih izbora na Kosovu. „Nikolić: Pojaviću se na skup SNS na koji me budu pozvali“, bivši predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić o izostanku sa obeležavanja godišnjice formiranja SNS. „Taksa za ulaz u EU po američkom receptu“, o uvodjenju „bele šengen liste“ za zemlje Zapadnog Balkana.

  SRPSKI TELEGRAF Pod naslovom „NATO djubre Klark“, list piše o bivšem komadantu NATO-a Vesliju Klarku koji je izjavio da je Srbija bombardovana zbog lažnog zločina u Račku.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com