• Novosti online

  Naslovne strane novina za subotu, 6. jun 2020.

   

   

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za subotu pišu o predstojećim parlamentarnim izborima, novom programu nastave u gimnazijama, o izjavi Igora Jurića, osnivača fondacije Tijana Jurić, u tužilaštvu i drugim temama.

  VEČERNJE NOVOSTI Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić za list kaže „Videćemo da li će biti vlada sa SPS“. „Izbacuju Desanku i Desnicu iz gimnazija“, o novom programu po kojem dela pesnikinje Desanke Maksimović i pisca Vladana Desnice neće biti deo obavezne lektire za učenike gimnazije.

  ALO „Srbi da podrže Trampa“, poručuje ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj „Ministrima zabraniti da letuju van Srbije“. „Igore, reci narodu ko je pedofil“, o jučerašnjem davanju izjave Igora Jurića tužištvu zbog njegovih navoda o poličaru koji zlostavlja decu.

  BLIC Pod naslovom „Velika trka za mali cenzus“, o izbornoj kampanji i cenzusu od tri odsto

  DANAS Intervju sa ambasadorom SAD Entonijem Godfrijem „Demokratija ume da bude bučna i konfuzna“. Ove novine donose autorski tekst bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića „Nisam ja stvorio SNS“.

  INFORMER „Jurić tužiocima nije otkrio ko je političar pedofil”, o dolasku Igrora Jurića u tužilaštvo. Pod naslovom Biković i Laušević snimaju Košare“, o snimanju filma o borbi na granici sa Albanijom tokom NATO agresije.

  KURIR „Koga krije Igor Jurić?!“, o dolasku Igora Jurića u tužilaštvo. Pod naslovom „Stižem u Srbiju Novakov poziva se ne odbija“, prenosi reči tenisera Aleksandra Zverova o predstojećem teniskom turniru.

  SRPSKI TELEGRAF Pod naslovom „Jurić nije tužiocu otkrio političara pedofila“, o dolasku Igrora Jurića u tužilaštvo. „Jelenu ubilo više ljudi“, o sudjenju za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

  POLITIKA „Pokušaj stranog mešanja u izbore lažnim vestima“, list prenosi izjavu premijerke Ane Brnabić da nema dogovora o prekidu kampanje za povlačenje nezavisnosti Kosova. O saslušanju Igora Jurića u tužilaštvu: „Rekao sam sve što znam, stavljam tačku“. „Slabiji odziv za studiju o kolektivnom imunitetu“, o suzbijanju korona virusa.

  Beta

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com