• Gradovi

  Navijači u Areni odali poštu ansamblu „Aleksandrov“

  Navijači u prepunoj Kombank areni večeras su uoči početka košarkaške utakmice odali poštu članovima hora ruskih oružanih snaga „Ansambl Aleksandrov“ koji su 25. decembra poginuli u avionskoj nesreći.

  BEOGRAD – Navijači u prepunoj Kombank areni večeras su uoči početka košarkaške utakmice odali poštu članovima hora ruskih oružanih snaga „Ansambl Aleksandrov“ koji su 25. decembra poginuli u avionskoj nesreći.

  Pre početka kosarkaske utakmice između Crvene zvezde i moskovskog CSKA u beogradskoj areni preko razglasa je emitovana pesma „Tamo daleko“ koju je ovaj ansambl izvodio u jednom od ranijih gostovanja u Beogradu.

  Navijaci su razvili transparent na kome je pisalo: „Nek se pesma ovog hora od 20 000 članova do neba čuje u jedan glas, nek se čuje hvala i dalje pevajte za nas“, a svi prisutni u hali ustali su dok je emitovana pesma.

  Košarkašku utakmicu pratio je iz lože ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin.

  Posle emitovanja kompozicije u znak sećanja na stradale članove ansambla hora „Aleksandrov“ i gromoglasnog aplauza počela je košarkaška utakmica Crvena zvezda – CSKA.

  Avionu ruskog Ministarstva odbrane sa 93 ljudi srušio se 25. decembra u Crnom moru blizu Sočija a u njemu je bilo i 65 članova zvaničnog vojnog hora ruskih oružanih snaga „Ansambl Aleksandrov“.

  Oni su krenuli u rusku bazu Hmeimin gde je trebalo da učestvuju u proslavi Nove godine.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com