• Lokalne Novosti

  Nezaboravno vece sa Halidom Beslicem na prepunom Zlatiboru

  “Hej zoro, ne svani“, odjekivalo je iz hiljada grla minule večeri na Kraljevom trgu na Zlatiboru gde je koncert održao Halid Bešlić, kao simbolična poruka da noć u kojoj su se mnogi odlično zabavili što duže traje.

  I mnoge druge pesme pevala je publika zajedno sa Halidom.

  Zaista je stari narodnjački majstor, iza koga je gotovo četiri decenije pevačke karijere i preko 20 albuma s desetinama hitova, pokazao da zna svoj posao, a ovaj koncert potvrdio da ga sve generacije rado slušaju.

  Slobodno se može reći da je Halidov nastup na Kraljevom trgu, kao i nedavni sjajni koncerti Nikole Rokvića i benda ‘’Piloti’’, obeležio ovo ‘’Zlatiborsko kulturno leto’’, kako po posećenosti tako i po dobroj atmosferi.

  Zapevao je Halid s pozornice Kraljevog trga najpre velike hitove “Dvadesete” i “Čardak”, a publika mu se brzo u pesmi pridružila.

  Halida je na pozornici pratio bend ‘’Autostop’’, koji su novim aranžmanima osvežili velike hitove.

  Ovo je Halidov prvi koncert na Zlatiboru za koji sam Bešlić kaže da će ga se dugo sećati, svojevrstan koncert-dernek-nastup, sve u jednom.

  Pevao je gotovo dva sata, praćen aplauzima.

  Publika je najbučnija bila uz pesmu “Ja bez tebe ne mogu da zivim” koja je postala veliki hit  i neizbežna numera na mnogim proslavama i koncertima drugih pevača.

  Halid je i ovog puta dokazao da je jedan od najomiljenijih estradnih izvođača čije se pesme svuda rado pevaju, a Turistička organizacija Zlatibor i opština Čajetina, kao organizatori ovog koncerta i veoma sadržajnog ‘’Zlatiborskog kulturnog leta’’, da umeju da prepoznaju ono što prija gostima najposećenije planine u Srbiji.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com