Gradovi

Nikodijević: Nema potrebe da se održe gradski izbori

BEOGRAD – Gradska vlast ima apsolutno stabilnu većinu i dobre rezultate rada i u ovom trenutku nema potrebe da se održe gradski izbori, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

Kako je rekao novinarima u Skupštini grada, rezultati izbora za skupštine opština će pokazati raspoloženje građana.

„Opozicija obično traži izbore, a kad se izbori raspišu beže od njih kao đavo od krsta“, rekao je Nikodijević i ponovio da će biti izbora u svih 17 gradskih opština, što će najbolje pokazati raspoloženje građana u Beogradu.

Nikoijević je pozvao opoziciju da dan nakon izbora za opštine razgovaraju o rezultatima , kako bi videli kako su ih građani ocenili.

„Ako građani tada nama iskažu nepoverenje ili budu imali primedbe na naš rad, možmo da razgovaramo, ali plašim se da 25. aprila nećete naći nikog iz opozicije da vam prokomentariše rezultate, jer im rezultati neće ići na ruku“, rekao je Nikodijević.

Na podsećanje da i republička vlada ima aposlutnu većinu u parlamentu, a ipak će biti vanrednih parlamentarnih izbora, Nikodijević je rekao da je društvena situacija u državi nešto drugo i da je ona iskazivala potrebu da se građani izjasne o započetim reformama.

„Logično je da se u republici održe izbori, građani će oceniti vlast i opoziciju na republičkim izborima, ali i u gradu kroz izbore u opštinama“, zaključio je Nikodijević.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh