Gradovi

Nikolić razgovarao sa Glebovom

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas u Moskvi sa direktorkom Federalne agencije Ruske Federacije, gospođom Ljubov Glebovom.

MOSKVA – Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas u Moskvi sa direktorkom Federalne agencije Ruske Federacije, gospođom Ljubov Glebovom.

Glebova je čestitala predsedniku Nikoliću na nagradi koja nosi ime Patrijarha moskovskog i sve Rusije Alekseja Drugog, istakavši da to nije samo nagrada zbog lične snage predsednika Nikolića, već i zbog snage celokupnog srpskog naroda.

Predsednik Nikolić se saglasio, rekavši da je nagrada pre svega posvećena građanima Srbije, navodi se u saopštenju predsednikovog Biroa za saradanju s medijima.

Govoreći o toku izgradnje Hrama Svetog Save, gospođa Glebova je rekla da je kompanija Gasprom Njeft izdvojila četiri miliona evra za finansiranje prve faze radova i trenutno je u toku odabir izvođača radova.

Predsednik Nikolić je rekao da je ubeđen kako će uz pomoć prijateljske Rusije Hram Svetog Save vrlo brzo biti do kraja izgrađen i služiće na ponos srpskom narodu, ali jednim delom i ruskom narodu.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh