Gradovi

Nova IDEA prodavnica – londonski kutak u Beogradu

Nova IDEA prodavnica – londonski kutak u Beogradu

BEOGRAD – U Ulici kralja Milana u Beogradu danas je otvorena IDEA London prodavnica, a tim povodom u toj ulici održan je festival u okviru koga je za sugrađane organizovan raznovrstan zabavni i mužički program.

Novootvorena prodavnica interesantna je po tome što izgledom i uslugom dočarava ambijent kupovine u Londonu, a od ostalih prodajnih objekata u gradu izdvaja se i po raznovrsnom asortimanu engleskih proizvoda kao i unikatno oslikanom enterijeru.

„Tradicionalni britanski proizvodi, pivo najboljeg kvaliteta, čajevi, biskviti samo su deo bogate ponude u IDEA London prodajnom objektu“, navela je Tanjugu izvršni direktor marketinga Merkatora Srbija Viktorija Radojević.

Kako je rekla, građanima je na raspolaganju i prava londonska telefonska govornica sa koje će moći da obave besplatne pozive.

U Ulici kralja Milana, koja je povodom otvaranja nove prodavnice bila zatvorena za saobraćaj od Terazija do Slavije, upriličen je festival „London u Beogradu“, a posetioci su bili u prilici da se zabave na više lokacija, pa su tako za decu organizovani Kids i Duško Radović Stage.

Tinejdžerima je bio interesantan Graffiti Stage, nešto malo starijima pažnju su privukli London i Flower Stage, a ljubitejima sporta Sport Stage.

Na centraloj bini, postavljenoj ispred novootvorene prodavnice, nastupili su Bajaga i Instruktori, Dečja filharmonija…

Posetioci festivala imali su priliku da učestvuju u kvizu i da, odgovarajući na pitanja o Londonu, dobiju vredne nagrade kao što su vaučeri za kupovinu u IDEI London, kursevi engleskog jezika i avionske karte za putovanje u London.

Organizaciju festivala „London u Beogradu“ pomogli su Grad Beograd i Beokom servis.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh