Gradovi

Nova Stranka: Bezočna naprednjačka laž da je Živković Gojkovićevu nazvao prostitutkom

Povodom optužbi za uvrede i govor mržnje iznetih na današnjoj sednici Skupštine Srbije, Nova stranka je objavila saopštenje:

„Tvrdnje SNS-ovaca da je predsednik NOVE Zoran Živković predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković nazvao – citiramo „psihijatrijski bolesnom prostitutkom“, bezočna je laž. Ovo je još jedno primitivno i orkestrirano spinovanje poslušnika Aleksandra Vučića, koji beskrupuloznim lažima pokušavaju da kamufliraju sopstveno ruganje državnim institucijama i gaženje svih procedura.

Reagujući na lažne optužbe Maje Gojković da je „deo opozicije pokušao da falsifikuje dnevni red sednice parlamenta“, Živković se obratio novinarima zajedno sa drugim opozicionim poslanicima i doslovce rekao:

„Kažu za politiku da je bliska prostituciji. Jeste kad je vode prostitutke, muške, ženske, političke u prenosnom smislu, direktno, izaberite kako god hoćete, to nije teška reč za ovo što se dešava u ovom zdanju.“

Ove reči poslužile su SNS spin „majstorima“ da još jednom zagade javni prostor. Nisu se zadržali samo na laži da je Živković direktno Gojkovićevu nazvao prostitutkom, već su svoju laž nadgradili pozivajući se na seksističku opasku koja ide na račun svih žena. Koliko je očigledan i amaterski, toliko je i bedan ovaj pokušaj obmanjivanja javnosti.

Ukoliko već SNS-ovci lažu, ne laže živa reč, a evo je: https://www.youtube.com/watch?v=MBjxvJWM9TE&feature=youtu.be , kaže se u saopštenju Nove stranke

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh