Novosti online

Новинарку тукла до смрти

Нови Сад – Новосађанка и пензионисана новинарка Радио-телевизије Војводине Јарослава Добренов Дугошија (77) убијена је у свом стану у Улици Николе Тесле, а полиција је ухапсила Ј. Б. (50) из Руме, због сумње да је починила тај злочин.

Из Полицијске управе је саопштено да су брзим и интензивним радом, након само осам сати, припадници Министарства унутрашњих послова идентификовали и ухапсили осумњичену за убиство старице, чије је тело прекјуче нађено у Новом Саду. Осумњичена се терети да је стакленом боцом више пута ударила жртву у главу и усмртила је, наводи се у саопштењу и додаје да је полиција код Ј. Б. пронашла предмете који су припадали старици. Њој је одређено задржавање до 48 часова и у законском року биће приведена надлежном тужилаштву.

Према незваничним информацијама, осумњичена је ухапшена у делу града Подбара, где се сакрила након злочина у кући у близини Јодне бање, у којој је њена ћерка недавно била подстанарка. Наводно се Ј. Б. у Подбари крила и раније због потернице која за њом постоји због крађе у Сремској Митровици.

Осумњичена за убиство је Јарославу Добренов Дугошија, према незваничним информацијама, ударала флашом вискија по глави, затим и пањем из дворишта, а стаклом јој је нанела и тешке повреде по врату и грудима.

Јарослава Добренов Дугошија била је новинарка и уредница Радио-телевизије Нови Сад, између осталог ауторка емисије за пољопривреднике „Бразде”. Њена најближа породица такође је из новинарског еснафа.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh