Gradovi

NS: Vozila na poklon vatrogascima i zatvoru

NOVI SAD – Grad Novi Sad dodelio je danas Vatrogasnoj jedinici Novi Sad i Okružnom zatvoru dva vozila koja je gradu ustupila Železara Smederevo, a gradonačelnik Miloš Vučević je rekao da veruje da će doprineti još boljem radu tih ustanova.

Vučević je posebno istakao ulogu direktora Železare Smederevo Petera Kamaraša, za koga je rekao da mu je Novi Sad posebno na srcu.

„Verujem da ćemo zahvaljujući gospodinu Kamarašu vrlo brzo uspeti da realizujemo jedan značajan projekat investicija iz Slovačke u poljoprivredu u Vojvodini“, rekao je Vučević.

Kamaraš je rekao da je rođen u Košicama i da ga Novi Sad podseća upravo na Košice i da možda i zbog toga prema njemu gaji posebne simpatije.

„Srećan sam što će automobil pomoći vatrogasnoj brigadi u Novom Sadu jer mi u Slovačkoj imamo pravo da dva odsto od dobiti poklanjamo nekoj ustanovi i uvek kompletnu dobit poklanjamo tamošnjoj vatrogasnoj službi, pa mi je drago što je jedan od ova dva automobila i u Novom Sadu otišao vatrogascima“, rekao je Kamaraš.

On je istako da je u Novi Sad prvu put došao pre četiri godine i da je sada video da je za taj četvrogodišnji period grad značjano razvijen.

Automobili koje je Želzara Smederevo poklonila Noovm Sadu, a koji su prosleđeni vatrogasnoj jedinici i Okružnom zatvoru su Pežo 407 i Fiat punto.

Preview

MILOS VUCEVIC

Slide

MILOS VUCEVIC I PETER KAMARAS

Slide

MILOS VUCEVIC I PETER KAMARAS

Slide

MILOS VUCEVIC I PETER KAMARAS

Slide

DODELA VOZILA

Slide

DODELA VOZILA

Slide

MILOS VUCEVIC I PETER KAMARAS

MILOS VUCEVIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh