Gradovi

NSZ raspisala javne pozive i konkurse

BEOGRAD – Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da je danas raspisala javne pozive i konkurse, u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih Programom rada za ovu godinu.

Javni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje objavljeni su u dnevnom listu „Večernje novosti“ i na sajtu www.nsz.gov.rs .

NSZ raspisala je javni poziv za dodelu subvencija za samozapošljavanje, javni poziv nezaposlenima romske nacionalnosti za dodelu subvencija za samozapošljavanje.

Takođe objavljen je konkurs za subvenciju zarade za osobe sa invalididtetom bez radnog iskustva, poziv poslodavcima za subvencije dela zarade korisnika novčane socijalne pomoći, kao i poziv za učešće u finansiranju programa obuke na zahtev poslodavca.

Kako se navodi u saopštenju, informacije o javnim pozivima i konkursima sva zainteresovana lica mogu dobiti u svakoj organizacionoj jedinici NSZ ili putem Pozivnog centra NSZ, pozivom na broj: 0800/300-301 (besplatan poziv iz fiksne telefonije).

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh