• Gradovi

  Obradović (Dveri): SNS započela progon Dveri

   

  Predsednik Dveri i šef poslaničke grupe te stranke u Skupštini Srbije Boško Obradović optužio je danas Srpsku naprednu stranku (SNS) da je započela progon Dveri. Na konferenciji za novinare u Čačku, Obradović je rekao da je predsednik Administartivnog odbora u Skupštini Srbije i šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović podneo krivičnu prijavu protiv njega zbog poslednjeg incidenta na sednici odbora.

  „Tim činom počeo je progon Dveri sa najvišeg nivoa, jer su čelnici SNS-a uplašeni rastom rejtinga Dveri. Nakon poslednjih izjava najviših predstavnika SNS, jasno je da im je namera da čelnici Dveri završe u zatvoru, da prestanu da se bave politikom i da Dverima bude zabranjeno bavljenje politikom“, rekao je Obradović.

  On je dodao da nameru vlasti da zabrane Dveri potvrdjuje i izjava predsednika SNS-a i Srbije Aleksandra Vučića koji ih je nazvao fašistima i dodao da Dveri nikada više neće ući u Skupštinu Srbije.

  „Očigledna je namera Vučića da on odredjuje ko će biti u parlamentu a ko ne, a ne da to na izborima odlučuju gradjani Srbije. Martinović je podneo krivične prijave protiv poslanika Dveri i mene, čime kreće i sudski progon narodnih poslanika Dveri i mislim da će ići na oduzimanje poslaničkog imuniteta ali i zabranu našeg rada“, rekao je Obradović.

  On je izjave čelnika SNS-a koji Dveri optužuju za fašizam ocenio kao licemerne.

  „Smešno je kada mene Vučić naziva fašistom. U delovanju SNS postoje svi elementi fašizma kao što je kult vodje, prebijanje novinara i gušenje javne reči, šamaranje gradjana Srbije od pojedinih gradonačelnika, ili njihovih mafijaških odreda koji prebijaju opozicionare na izborima širom Srbije i rušenje noću pod fantomkama“, rekao je Obradović.

  Obradović je istakao da se nije uplašio pretnji iz SNS-a i da će nastaviti borbu pričajući o kriminalu i korupciji u njihovim redovima.

  „Svi su čuli Martinovića koji mi je rekao da ću ga zapamtiti i da će mi se osvetiti van Skupštine Srbije. Ne plašim se ni pretnji Vladimira DJukanovića koji je noću upadao u Lutriju Srbije da bi navodno krečio. Nastavljam da pričam o kriminalu i korupciji u vrhu SNS, o Vučiću koji će priznati Kosovo i Metohiju sledeće godine, jer je to nalog od njegovih mentora iz Brisela i Vašingtona da bi opstao na vlasti“, rekao je Obradović.

  On je ponovio da je do njegove rekacije u Skupštini Srbije došlo jer „ne ume da trpi nasilje“ i da će uvek reagovati na nasilje od SNS.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com