Gradovi

Omerović: Ugljanin pati od bolestih 90-tih

BEOGRAD – Funkcioner SDPS i narodni poslanik Meho Omerović poručio je danas, povodom izjave Sulejmana Ugljanina da je rat blizu ako se nastavi sa ovakvim odnosom prema Bošnjacima, da je lider SDA pati od bolesti 90-tih – mržnje, straha, stalnh napetosti i dodavanja ulja na vatru.

„Ugljanin je čovek prošlosti. On to zna. Zato i pokusava da recnik prošlih vremena vrati na politicku scenu. Jedino tako moze biti prisutan u javnosti .Istrpiće ga i javnost i Bošnjaci..jos 15 dana…a onda će otići tamo gde nas sve pokušava vratiti-u proslost!!“, naveo je Omerović u izjavi dostavljenoj medijima.

Omerović smatra da Ugljaninove izjave govore o „čoveku koji je izgubio razum“.

„Prosto je neverovatno kakve gluposti i budalastine je u stanju da izgovori samo da bi dobio malo pažnje u medijima!!“, navo je Omerović..

Omerović je ocenio da je Ugljaninovo pozivanje međunarodnih snaga da zaštite Bošnjake u Sandžaku od terora i asimilacije, poziv za reakciju Saveta Evrope i optuzbe na račun svih drugih koji drugačije misle, da su saradnici sluzbi bezbednosti samo su nastavak suludih izjava u jeku izborne kampanje.

„Međutim, najava rata koji je po njemu blizu..dokaz je samo stanja bolesti u kojem se taj covek nalazi! Bolesti 90-ih… mržnje, straha, stalnih napetosti i… dodavanja ulja na vatru“, naveo je Omerović.

Ugljanin je ranije danas izjavio da ostaje pri zahtevu za dolazak UN snaga u Sandžak i tvrdi da je, ako se „nastavi sa ovakvim odnosom prema Bošnjacima“, i „rat blizu“.

Foto Tanjug/video, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh