Regioni

OSVOJIO DŽEKPOT U BiH: Ostao sam bez posla, a sada me strefio dobitak od 250.000 evra!

Kada sam video da sam osvojio dobitak bio sam u potpunom šoku.Uporno sam pokušavao da se smirim, u momentu sam se uplašio i za svoje zdravlje, mislio sam da će me strefiti infarkt. Sam sebi sam govorio da se smirim, ali taj osjećaj je bio jači od mene.

-Nekoliko puta sam proveravao brojeve i svaki put sam pomislio da nije u pitanju neka greška, ali, evo, kao što vidite, osvojio sam ovaj neverovatni dobitak – kaže sretni redovni igrač igara na sreću „Lutrije BiH“.

dodaje da je i njegova supruga bila potpuno zatečena.

– Sedili smo za stolom i pričala mi je o nekim svojim problemima, ja sam je prekinuo u priči i pitao da li videla da je neko osvojio više od pola miliona KM i dodao da ja čak poznajem osobu koja je osvojila tolike pare. Odmah me je pitala ko je to, a ja sam joj rekao da ta osoba sedi prekoputa nje. U početku nije mogla da poveruje, ali sam joj pokazao dobitne brojeve, a ona se umalo onesvestila – kaže srećni dobitnik za Avaz. Uprkos osvojenom novcu, kaže da će nastaviti da živi kao i do sada.

– Ovaj dobitak će mi dobro doći, da sebi i porodici omogućim lagodniji život. Ostao sam bez posla, teškom mukom sam otišao u penziju i evo, na kraju mi se sreća osmehnula. Svojevremeno sam, u skladu s mogućnostima, mnogo pomagao drugima i sad mi se sve to vratilo na ovaj način. Još ne mogu da verujem da sam zaista osvojio ovaj iznos – kaže i objašnjava da ima dete koje je završilo fakultet, bez posla je pa će mu sigurno na neki način olakšati život.

Dobitnik objašnjava da odigrani brojevi (1,3,10,17,23,25) imaju posebno značenje u njegovom životu, da su to datumi rođenja njegovih najbližih.

– Uvek igram ove brojeve. Zanimljiva priča u svemu ovome je što imam prijatelja koji isto tako redovno igra loto i često zajedno svratimo i uplatimo naše odabrane brojeve. Ovog puta sam bio sprečen pa sam zamolio prijatelja da mi uplati moje standardne brojeve koje igram, što je i uradio i eto na kraju sreća je bila na mojoj strani – ističe ovaj sretnik.

(avaz.ba)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh