Regioni

OTAC MOMKA KOJI JE DEVOJKU BACIO SA LITICE: Zar da moj Muriz postane ubica za 100 maraka!

“ Moj Muriz je uvučen u celu priču. Govorio sam mu da prestane da pije i da se okani Avdije (Selimovića, op. a.). Nije me poslušao i vidi šta su uradili jadnoj devojci“, kaže na početku ispovesti Ekrem Brkić, otac Muriza, koji je zajedno s Avdijom Selimovićem mučio, izbo i hladnokrvno bacio telo Arnele s litice.

O slučaju koji je potresao BiH i region zbog golgote koju je nesrećna devojka prošla Ekrem je teško govorio. Kaže da se stidi jer je njegov sin učestvovao u ovom brutalnom zločinu.

“ Imam dve ćerke. Ne mogu ni da zamislim kakva je to grozota, da se njima nešto slično dogodilo. Ne znam šta bih uradio, a sada je moj sin to uradio nekoj devojci. Trudio sam se da ga odgojim što sam bolje mogao, ali eto, vidi

Pre nekoliko godina on je pao s kruške. Od tada je imao ugruške u glavi. I nije smeo nikako da pije, jer je gubio kontrolu kada bi primirisao alkohol. Govorio sam mu da se okani i alkohola i tog druga. Nije on imao mnogo drugova. Avdija mu je bio jedini, a volio bih da nije nikad stao s njim“, kaže Brkić.

Dodaje da je Murizova majka u šoku i da ne može ni da jede. Nekoliko dana nije progovorila ni reč.

Avdija Selimović (Foto Facebook)

“ Samo ćuti. A ova mi kćerka plače i ponavlja: „Babo, reci da to nije naš Muriz uradio, reci da on nije ubica“, priča dok mu se oči pune suzama.

“ Nisam smeo devojci da odem na dženazu. Ali razumijem njenu braću i familiju. Kažem vam, ne znam kako bih se ja ponašao da se mojoj ćerki nešto dogodilo“, dodaje on.

Kaže da mu je njegov rođak ispričao kako je, navodno, načuo da Avdija Murizu nudi novac „za neku uslugu“.

– To su mi ispričali ljudi. Valjda mu je obećao pare ako mu nešto pomogne. Zašto je na to pristao, ja sam mu dovoljno davao. Zar da bude ubica za sto maraka (50 evra), neka mu Bog pomogne – reči su kojima smo završili razgovor nadomak sela Ceribašići, gde je njihova porodična kuća.

I on bio meta... Arnelin momak, Kenan Trakić (Foto printscreen avaz.ba)I on bio meta… Arnelin momak, Kenan Trakić (Foto printscreen avaz.ba)

Momak ubijene devojke demantuje pretnje samoubistvom

Nepoznata muška osoba je preksinoć kontaktirala redakciju „Dnevnog avaza“ i predstavila se kao Kenan Trakić, momak ubijene Arnele. Muškarac je nakon predstavljanja rekao da će izvršiti samoubistvo i da ne može više da izdrži. Kenan Trakić, međutim oštro odbacuje tvrdnje da je on zvao redakciju lista.

– Nisam zvao vašu redakciju. Bio sam na Arnelinoj dženazi i nakon toga otišao pravo kući. Ne znam ko je mogao to da uraditi i predstavljati se u moje ime – kazao je Trakić.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh