Gradovi

Pajtić čestitao Međunarodni dan žena

BEOGRAD – Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić čestitao je danas Međunarodni dan žena svim građankama Srbije, uz poruku da se demokrate zalažu za pravedno društvo ravnopravnih.

Pajtić je obišao pogon „Kuerk“ u Beočinu, čiji je vlasnik Smiljana Stojanović, poručivši da mu je velika čast da čestita građankama praznik baš iz tog pogona, budući da je njegova vlasnica primer izuzetno uspešne preduzetnice, inovatora i stručnjaka.

Smiljana Stojanović, rekao je, svoje proizvode izvozi od Azerbejdžana do SAD i zapošljava žene, žrtve porodičnog nasilja, uz pomoć programa pokrajinske vlade.

„Kad govorim o pravednoj Srbiji, ovo je odličan primer na šta mislim“, rekao je lider DS i dodao da je sve ono što je dobro za žene dobro i za društvo u celini.

„Dostojanstvo vam niko ne može oduzeti“, poručio je Pajtić.

I zamenica predsednika Demokratske stranke Gordana Čomić izjavila je danas, povodom Međunarodnog dana žena, da je posao DS da obezbedi svima prava i slobode za koje su se žene izborile u prošlom veku.

Čomić je u saopštenju navela da se DS 26 godina bori za ravnopravnost žena, jednak pristup obrazovanju i zdravlju, jednake plate…

Foto Tanjug/S.Radovanović, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh